Om oss

De allra flesta vet vad internet är idag. Man kan sannolikt säga att alla som bor i Sverige som är över 10 år vet detta med säkerhet iallafall. Internet är väldigt stort och även mycket dominerande i vårt samhälle. Idag skulle man inte klara sig utan internet och datorer och man skulle minst sagt stå handfallen om det en dag helt plötsligt slutade fungera. De människor som växer upp idag anser det omöjligt att ens tänka sig en värld utan internet och även om det var verkligheten för alla till ungefär 30 år sedan så är samhället helt beroende av internet och datorer idag.

Här kan du läsa artiklar om internet, om dark web, bitcoin, spelare och datorer och mycket annat som hör till. De kommer sannolikt att vara väldigt intressanta för dig som är intresserad av att lära dig mer om detta. Dark web är en plats på nätet som inte alla kan nå till. Man tror att dark web är 500 gånger så stort som vanliga internet även om det förstås är mycket svårt att mäta samt även svårt att relatera till. Man är van att all den information som man är i behov av alltid finns tillgänglig online, alla har sina mobiltelefoner idag och kan enkelt googla det som de är i behov av.

Internet har gjort så att det inte finns samma behov av inlärande och man kan se det som en databas där allt finns tillgängligt för alla att ta del av. Det är svårt att sprida felaktig information när alla har tillgång till olika sökmotorer. Man ska dock ha i åtanke att alla kan publicera saker online idag vilket innebär att man även ska vara källkritisk när det kommer till vad som faktiskt finns online. Kolla alltid flera källor när du letar efter information.

gazeti